2016. szeptember 20., kedd

Tetőtéri mini gardrób


Mindig vágytam egy gardrób szobára. 




Ebben a házban ez a vágyam is teljesülhetett. 

Ha egybenyitjuk a két tetőtéri helyiséget, biztos vagyok benne, hogy bármilyen kicsi is, ki tudom majd használni és élvezni fogom! 




A fürdőszoba átalakításnál szétverték a falakat, így végre láthatóvá vált mekkora is lesz valójában a gardróbom. Az ablak alatt volt egy kibúvó a tető aljára. Mivel mi egész biztosan soha nem fogunk ott kimászni, így leszigeteltük és gipszkartonnal borítottuk a falat. Itt is felszedtük a hajópadlót, mert folyamatosan bogarak jöttek-mentek alóla és a két helyiség közötti szintkülönbséget is meg kellett oldani. 




Közben persze készült a fürdőszoba is.  :-) Nagyon szerettem ezt a részt a felújításnál, mert a sok kis helyiség megszűnése után végre láthatóvá váltak az egybenyitott terek. 



A falak felhúzása után aljzatkiegyenlítővel egy szintre hoztuk a padló felületét és gipszkartont kapott a tető síkja is. Végül egy jó minőségű laminált padló adta meg a szoba végső hangulatát. 








A bútor még a jövő zenéje, addig gyönyörködöm a padlóban. :-) Amint elkészülök vele hozom a többi képet is, így érdemes lesz a későbbiekben visszalátogatni az oldalamra. Jobb oldalon fel is tudsz iratkozni, így minden bejegyzésről emailben kapsz majd értesítést. 




Megtaláltam a tökéletes keskeny 6 fiókos szekrényt a szobába. Mivel kicsi a szoba, így csak egy ilyen szekrény jöhetett szóba. A fenyő fiókos szekrény átalakításáról itt olvashatsz bővebben.  A szék így kapott új ruhát







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése