2016. február 25., csütörtök

Mesedoboz


Sokan tudjátok rólam, hogy nem csak lakás átalakítással és bútorfestéssel foglalkozom, hanem szívesen készítek táskákat, pénztárcákat és egyéb kiegészítőket is. A kollekcióm igen változatos. Szeretem a virágos, csipkés, romantikus darabokat, de nem állnak tőlem távol, olyan designer textilek sem, amik különlegesek és mosolyt csalnak az arcomra. Legyen szó egy kalapos rókáról vagy akár Gorjuss babáról.  


Nemrég sikerült beszereznem csodálatosan szép kézitáska fogantyúkat, amit ha egy romantikus textillel párosítok, igazán különleges  darabot tudok készíteni belőle. Mindegyikből egy darab készül, így teljesen egyedi táskákat találsz a Mesedobozban.  

Szeretem ha különleges darabok vesznek körül és szívesen ajándékozok ilyen kiegészítőket is.  A családomnak és a barátaimnak készítettem az első darabokat. Az ő barátaik, ismerőseik lettek a következő vevőim, így jött az ötlet, hogy nyissuk meg a Mesedobozt. (¯`v´¯)
..`·.¸.·´
¸.·´.·´¨) ¸.·¨)☆☆
(¸.·´(¸.·´ (¸.·¨`☆ Március közepén 3 évesek leszünk! Igen így együtt, mert nélkületek nem ünnepelhetnék. Nagy örömömre sok kedves embert ismerhettem meg közületek, köszönöm a bizalmatokat! 

  Ha te még nem ismered a munkáimat és kíváncsi vagy a kézműves termékeimre, itt bekukkanthatsz a Mesedobozba
 Esküvőkre is készítek különleges kiegészítőket, neszesszert vagy akár egyedi gyűrűpárnát is. Ha különleges kérésed van bátran keress meg vele, akár a Facebook oldalamon is. 

Nem tucat árút készítek, arra ott vannak a kínai piacok, boltok. Örömmel tölt el kitalálni és létrehozni egy egyedi kiegészítőt és hiszem, hogy van igény a szép, egyedi darabokra. Minden termékemben benne van a lelkem, és egy nagy adag szeretet.   Végül pedig egy idézetet, úgy gondolom ebben minden benne van amit egy kézműves gondol a munkáiról.

"Ha független művésztől vásárolsz, többet veszel egy képnél, egy novellánál, egy dalnál. Megveszed tőle egyúttal órák ezreit, amiket kísérletezéssel töltött, és megveszed elkövetett hibáinak százait is. Napokat, heteket, hónapokat, éveket veszel, amelyek kudarcokkal és örömökkel teltek. Megvásárolod azokat az aggódással telt éjszakákat is, amik a bérleti díjak kifizetése, az ennivalóra szükséges pénz előteremtése, a gyerekek, a madarak, a kutyák fenntartása miatt voltak. Nem csak egy dolgot veszel, veszel vele egy darab szívet, lelket, személyes pillanatokat, valakinek az életéből. 

És ami a legfontosabb: a vásárlással időt is adsz a művésznek arra, hogy tehessen valamit az igazi szenvedélyért, valamit, amitől az összes felsorolt dolog megéri, valamit, ami élővé, élhetővé teszi az életet."

Rebekah Joy Plett
További inspirációkért kövesd a Facebook illetve a Pinterest oldalam, amiket itt tudsz elérni.