2016. július 14., csütörtök

Optimizmus, szeretet, élet

 Most nem a lakberendezésről szól ez a bejegyzés, hanem a szeretetről, a szeretet erejéről.


    Ajánlom ezt a filmet mindazok figyelmébe, akik naponta válságba esnek attól, hogy letört a körmük, hogy göcsörtös a kenyér héja, vagy hogy nem a megfelelő hőmérsékleten kapták a kávéjukat!



 Egy Massachusetts-i apa, Dick Hoyt a agysérült fiával Rick-kel 30 éve rendszeresen részt vesz Maraton és az amúgy is emberfeletti teljesítményt igénylő "Vasember" Triatlon (42,195 km futás, 3800 m úszás, 180 km kerékpár) versenyen is elindultak.

Hihetetlen az elkötelezettség és küzdelem, amit az apa megtesz a fiáért. A fiú születésekor nyakára tekeredett köldökzsinór miatt fellépő oxigénhiány következtében agykárosodást szenvedett fiának, teljes életet biztosít úgy, hogy a versenyen egy kerékpárra szerelt speciális ülésben viszi, úszás közben egy csónakban húzza maga után és kerekesszékben maga előtt tolva futja végig a Triatloni távot. Apa és fia egy testté váltak, és elindultak a versenyen.  







Ez egy olyan történet, amely megmutatja nekünk, mekkora ereje van a szeretetnek, hogy minden felemelő, szép pillanatot együtt élhessünk át, még akkor is, ha elsőre lehetetlennek tűnik. 

További inspirációért kövesd a Facebook illetve a Pinterest oldalam, amiket itt tudsz elérni.