2016. június 28., kedd

Rózsaszín árnyalatok a lakásban - pink inspiráció az otthonodhoz

Egy kedves ismerősöm megkért, hogy segítsek neki. Most vette meg élete első lakását és szeretne becsempészni több pink árnyalatot, de nem szeretne átesni a ló túlsó oldalára. Most neki készítettem ezt az inspirációt a kevesebb több elvét követve. 



Lessünk be néhány otthonba! 




A fehér a szürke és pink halvány árnyalata tökéletesen passzol egymáshoz, megbolondítva egy kis csillogással, ami elegánssá, ragyogóvá varázsolja a környezetet.



Egy szép, hangsúlyos bútor a kedvenc árnyalatunkból is nagyon kellemes légkört teremt és talán még a barátunk is szívesen fog heverészni rajta akkor is, ha a férfiak (mint tudjuk) nem annyira rózsaszín pártiak. 





Pedig igen kellemes melegséget tud sugározni egy púder árnyalatú takaró is. Remek ötlet lefesteni régi bőröndöket és azt használni tárolásra, vagy akár éjjeliszekrény helyett is nagyon mutatós tud lenni. 










Tökéletesen passzoló árnyalatok! Megjelenik egy két erősebb szín is, mégis harmonikus  a szoba. Vigyázat, csak nagyon vidám embereknek! :-) 





A nappali modern festménye harmonizál a kanapé és a lámpa színével.




Itt már csak a kiegészítőkben jelenik meg a rózsaszín árnyalat, de ez is nagyon kellemes tud lenni, megfelelő színek kiválasztásával. 








Fotók innen, és további inspirációkat itt találsz ebben a témában.