2017. március 12., vasárnap

Különleges lépcsőmegoldások


Évek óta gyűjtöm a lépcső inspirációkat. Talán megéreztem, hogy dolgom lesz majd egy lépcsővel. Itt már írtam róla, hogy a házunkban megoldást keresek a lépcső feljárónkra.  Az összegyűjtött inspirációk mindig ámulatba ejtenek mire képes az emberi fantázia. 
Ha már csigalépcső akkor talán a legszebb megoldásra ezt a fotót választanám a kovácsoltvas korláttal, egyszerűen lenyűgöző. Természetesen nem családi házba való, de egyszerűen csodálatos! 

Ez a lépcső már egy műalkotás, aminek a vonalát láthatóan végigfuttatják a falakon is. Üresen jól mutat, de nem lehet könnyű bútorozni egy ilyen házat, hogy a látvány megmaradjon és szép is legyen.

Nézzük milyen ötletes megoldások vannak egy családi ház lépcsőjére és a lépcső alatti hely kihasználására.

Kuckós

Fiókok minden irányba

Igényes, fiókos fa lépcső


 A beépített lépcsők a kedvenceim, ha nagy előszobánk van, igazán remek megoldásokat lehet kitalálni. Kár elspórolni a tervezésnél ezt a folyamatot mert nincs rosszabb egy kis helyen forduló kényelmetlen lépcsőnél. Inspirálódjunk és nézzük milyen ötletes lépcsőcsodákat terveztek már. Közben gondold végig álmaid otthonába melyiket választanád? 

Lebegő lépcső 

Tengerparti nyaralóbaKönyvtár és lépcső művészi találkozása

Helykihasználós

Lépcső és könyvespolc egyben

Már szinte művészi alkotás

Kovácsoltvas oszlopokkal

Edzett üveg, lebegő lépcső


És jöjjenek, inspiráljanak a csodálatos csigalépcsők is, igaz némelyikhez már egy kastély kellene! De olyan csodálatosak, meg kell mutatnom őket is. 


Menjünk ki a szabadba is!...és végül, nem utolsó sorban, csúszda lépcső, csak vidám embereknek! :-) Te melyik lépcsőt választanád? Ha tetszett a bejegyzés, iratkozz fel a blog jobb oldalán, így minden cikkről kapsz majd új értesítést. További képekért kövesd a Facebook illetve a Pinterest oldalam, amiket itt tudsz elérni.

  Fotók forrása: Innen

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése